Kulcsrakész ADSL bőséges körítéssel

Egy csomagban kínál a Matáv távközlési és internetes szolgáltatásokat, valamint kedvezményes számítógép-vásárlási lehetőséget. A gép használatát a továbbiakban is támogatják, részben a hibák távoli javításával, részben telefonos, e-mailes tanácsadással.

November 1-jétől a Matáv ADSL-lel ellátott területein a lakossági ügyfelek igénybe vehetik a Matáv Kulcsrakész ADSL néven futó szolgáltatását. A társaság szándékai szerint ez lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy otthonukba egy csomagban a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat vehessék igénybe. A Matáv új ajánlatával az előfizetők egyszerre juthatnak korszerű ISDN-telefonvonalhoz, ADSL-interneteléréshez, valamint egy multimédiás számítógéphez. Emellett eldönthetik azt is, hogy a 118 800 forintos számítógépet egy összegben vagy kamatmentes részletekben kívánják kifizetni. Kezdő befizetés nélkül a számítógép árát 12 hónapon keresztül, 9900 forintos részletekben kell kiegyenlíteniük, a Kulcsrakész ADSL havidíja pedig 14 200 forint. Egyösszegű kifizetéskor a számítógépet kedvezményesen, 114 900 forintért lehet megvásárolni, ezután már csak a Kulcsrakész ADSL havi díját kell fizetniük.

A 2005. január 31-ig érvényes ajánlat során a Matáv gondoskodik az ingyenes helyszíni üzembe helyezésről, illetve a folyamatos működés támogatásáról. Szükség esetén távolról megjavítják a számítógépet, tanácsot adnak és segítséget nyújtanak e-mailen, chaten és telefonon keresztül, ha a számítógép használatával kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel.

Mi van a Kulcsrakész ADSL-csomagban?

  • 384/64 kilobit/másodperc sebességű ADSL-hozzáférés korlátlan internethasználattal;
  • havi bruttó 2500 forint Csevegő tarifákon lebeszélhető telefonforgalom;
  • ISDN2 telefonvonal, amelynek havi díját is tartalmazza a csomag;
  • multimédiás Albacomp számítógép, melynek összetevői: Intel Celeron 2,4 GHz, 40 GB merevlemez, 256 MB RAM, integrált videokártya, 17 colos monitor, combo CD-író/DVD-olvasó, hangfal, webkamera és ajándék játékszoftver;
  • Windows XP operációs rendszer;
  • Windows XP 2. szervizcsomag;
  • a berendezések ingyenes üzembe helyezése;
  • távsegítség szolgáltatás háttértámogatással és hibaelhárítással.

Azóta történt

Előzmények