Jön az első IoT ötletverseny

Sokan nincsenek tisztában még azzal, hogy eljött a távolról irányítható eszközök ideje, ennek ellenére az első IoT ötletverseny szervezői meg vannak róla győződve, hogy rengeteg jó ötlet fog születni a budapesti versenyükön.

A mostani rendezvényen bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a Raspberry Pi. A szervezők azokat is várják, akik csupán egy ötlettel szeretnék gazdagítani a versenyt, de mivel a technológia csupán minimális programozói tudást igényel, ezért a kezdők is könnyen megtalálhatják az örömüket benne. A rendezvényen a profik is megtalálhatják a számukra izgalmas kihívásokat, a legjobb ötletek körül kialakuló csapatokban jó hasznát veszik majd egy programozónak, vagy egy robotikában jártas egyetemistának.

A kétnapos versenyen a mentorok felkészítik a csapatokat arra, hogy ötleteket csapatban kidolgozva belekóstoljanak a startup világ hangulatába, megértsék az üzleti gondolkodás alapjait, és a közös munka során, a tapasztalt mentorok segítségével akár üzletileg is értékes ötleteket hozzanak létre, majd azokat a verseny végén szakemberek, befektetők és más szakemberek előtt prezentálják.

A hackathon sorozat október 30-31-én megrendezésre kerülő 24. állomásának helyszínét az EIT Digital Budapest CLC biztosítja. (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/c).

A legsikeresebbek versenyzők értékes nyereményeket, IoT alapkészleteket nyerhetnek, illetve minden résztvevő ajándékként 40% kedvezményt kap az IT Factory képzéseiből.

A rendezvényre bárki jelentkezhet, aki kedvet érez egy kicsit belekóstolni az IoT világába. A regisztrációkat az esemény Eventbrite oldalán keresztül fogadják a szervezők.

Azóta történt

Előzmények