Havi bruttó 3600 forint a korlátlan ADSL!

Szeptember 15-ig az Externet internetszolgáltatónál és lapcsoportunk (PROHARDVER!, IT.news, Mobilaréna) weboldalain is nulla forintos havidíjért vagy havi bruttó 3600 forintért lehet korlátlan, szélessávú szolgáltatáshoz hozzájutni. Az új akcióban a korlátlan PrePaid 512 kbps ADSL csomag mindössze havi bruttó 3600 forintért fizethető elő. A szolgáltatás kedvező díját a hagyományosan ügyfélbarát árképzés és a költséghatékony éves számlázási rend teszi lehetővé, s az előfizetők kedvező árú, emellett kiváló minőségű internethozzáférést és magas színvonalú kiszolgálást kapnak. Valamennyi Externet ADSL csomag 3 db e-mail címet és 50 MB tárhelyet tartalmaz.

Szintén augusztus 23-tól rendelhető meg az 512 kbit/s ADSL csomag havidíjas változata, mely év végéig, azaz több mint 4 hónapon át nulla forintos havidíjjal, azt követően pedig havi bruttó 5490 forintért, adatforgalmi díj nélkül, korlátlan, szélessávú internethozzáférést biztosít.

Az Externet a belépő szintű akciós csomagjai mellett a magasabb sávszélességű hozzáférések árát is jelentősen csökkentette. Az akció szeptember közepéig tart. Az új ADSL-csomagok nálunk, a PROHARDVER médiacsoport oldalain (PROHARDVER!, IT.news, Mobilaréna) máris megrendelhetőek.

Azóta történt

Előzmények