Közösségi finanszírozással keresnek új kabalát a Gyermekmentők

Karitatív pályázat keretein belül keresi új kabalafiguráját a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat. A súlyos, életveszélyes állapotú gyerekek mentésével és szállításával foglalkozó alapítvány közösségi finanszírozás segítségével szeretné megtalálni új kabaláját, amit a megsegített gyerekeknek ajándékoznak.

A január végén indult KreaNod hazai kreatív szakemberek számára nyújt új platformot, ahol jelenleg a reménybeli megbízók által megszabott feltételekkel kiírt pályázatokért lehet ringbe szállni.

„Már a tervezés idején sokszor gondoltam rá, milyen jó lenne majd segíteni olyan szervezeteknek, akik profitálhatnak némi kreatív behatásból, de szűkös a költségvetésük, hogy ezt finanszírozzák.”– mondta Szöllősi Gergely, a KreaNod alapítója.

„Egy nappal azután, hogy rátaláltam a KreaNodra, ők kerestek meg minket, hogy segíteni szeretnének. Örülünk, hogy a szűkös keretünkből nem kell kreatívok keresésére fordítanunk, és remélhetőleg sok ötletes megoldásból válogathatunk majd.” – tette hozzá Nemes Dóra, az alapítvány marketing munkatársa.

A közös pályázatra április 2-ig várják a munkákat, amiket az oldalon regisztrálva lehet beküldeni.

Azóta történt

Előzmények