Az Externet is kínál mobilinternetet

Hamarosan újabb internetszolgáltató kezdi meg a Vodafone mobilinternetes megoldásainak értékesítését, az operátor most az Externettel kötött nagykereskedelmi megállapodást. Az Externet kínálatában megjelenő mobilinternet lefedettségében, sebességében és megbízhatóságában is megegyezik a Vodafone saját márkanév alatt működő megoldásaival. A szolgáltatások jellemzően az Externet meglévő termékeivel összecsomagolva, 1, 3 és 8 GB-os opciókkal lesznek elérhetők az ügyfelek számára, akik az Externettel köthetnek szerződést. A szolgáltatás ügyfélszolgálati tevékenységét és a számlázást szintén az Externet fogja ellátni, amihez a Vodafone technikai támogatást nyújt a nagykereskedelmi szolgáltatás keretén belül – közölték.

Tábori Tamás, a Vodafone nagykereskedelmi igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: „Legfontosabb célunk, hogy nagykereskedelmi partnereinket sikeressé tegyük. Óriási eredmény számunkra, hogy az Externet képében újabb internetszolgáltató csatlakozott a Vodafone mobilinternetes megoldásait értékesítő partneri körhöz. Az együttműködés révén könnyebben és hatékonyabban juthatunk el azon ügyfelekhez, akik az Externet vezetékesinternet-, telefon-, digitálistv- és szerverhoszting-szolgáltatásai mellett mobilinternetet is szeretnének használni. Az Externettel való hosszú távra tervezett együttműködésünk első mérföldkövének tekintjük a mobilinternettel kiegészített csomagokat.”

A hazai tulajdonban lévő Externet körülbelül 30 ezer ügyféllel rendelkezik. A cég legkeresettebb termékei az ADSL, a mikrohullámú WaveMAX és a bérelt vonal, de kínálatában VPN hálózatépítés, VoIP telefonszolgáltatás, szerverelhelyezés és doménregisztráció is szerepel.

A Vodafone idén júliusban állapodott meg mobilinternetes szolgáltatásainak nagykereskedelmi értékesítéséről első partnereivel, a Btellel és a Netfone-nal.

Azóta történt

Előzmények