A Netpincér.hu az év internetes kereskedője


A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott az „Év Internetes Kereskedője-díj” 2008. évi nyertese az online piacteret működtető Netpincér.hu weboldal lett.

Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet az OrangeWays.com kapta. A zsűri az idei évben először különdíjat is ítélt, amelyet a G’Roby online üzlet érdemelt ki. Az Év Internetes Kereskedője díjának ünnepélyes kiosztására 2008. november 11-én a CIB Bank egyik központi épületében került sor. A cím elnyerésével a Netpincér.hu – amely az elmúlt évben az Év Legígéretesebb Kereskedője-díjat nyerte el – beváltotta a hozzá fűzött reményeket, s idén jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa „Az Év Internetes Kereskedője 2008” megjelölését, valamint elnyerte az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt.

A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, amely elismerést az OrangeWays.com zsebelt be. Az idei évben a zsűri úgy döntött, hogy különdíjjal értékeli a G’Roby online üzletet, amely több éve minőségi, folyamatosan megújuló online tevékenységet folytat, dinamikusan növekszik.