Éjszakai budivilágítás 2.0

Már az első változat után is sokan érdeklődtek, most hogy csírátlanít, még kelendőbb lehet. Közösségi finanszírozásban féláron adják, így csak 10 dollár darabja.

Az IllumiBowl egy mozgásérzékelős WC-fény, ami a kagyló belsejében világít, ezzel megkímélve az éjszakai használókat a felesleges fényáradattól. A sikeres közösségi finanszírozást követően a startup ugyan módosítani kényszerült a szerkezetet, mert akadtak olyan formájú WC-k, melyekről lepotyogott a szerkezet, de az élettartam-garancia keretében ingyen cserélték a tökéletlen darabokat. Nyilván ez is közrejátszott abban, hogy a második generációra összekalapozni kívánt összeg máris összegyűlt, pedig szűk három napja indult csak a gyűjtés.

IllumiBowl: ANTI-GERM Toilet Night Light & 2X battery Life!

A Kickstarteren előrendelők féláron, 10 dollárért juthatnak hozzá a 8 színben világítani képes IllumiBowl új változatához, ami kétszer tovább bírja elődjénél (az AAA elemeket normál ceruzaelemekre cserélték), illetve olyan csírátlanító fényforrást kapott, ami az emberekre nem ártalmas, a baktériumokra viszont annál inkább.


(forrás: Kickstarter) [+]

A fertőtlenítés minden kétpercnyi használatot követően 15 másodpercig, illetve naponta egyszer 8 percig gyilkolja a kórokozókat, a projekt oldalán a csapat részletesen leírja, mi is történik a folyamat során.

Azóta történt

Előzmények