Egy webáruház férfiakra szabva

A Trendhim nevezetű nemzetközi webshopot két dán fiú alapította 2007-ben, tizennyolc éves korukban, egy évre rá elkészült a weboldal, összevásárolták az árut és elkezdtek foglalkozni a vevőkkel. 2011-ben már egy 200 négyzetméteres üzlethelyiséget is ki tudtak bérelni, hiszen egyre többen megismerték a webshopot, új termékkategóriákat vezettek be és egyre több és több rendelés érkezett a céghez. Újabb egy évvel később létrehozták a cég saját márkáját, a Lucleont, ami jelenleg is a cég különlegessége.


[+]

Mely országokban van jelen a webshop?

A webshop indításakor Dánián kívül kizárólag Norvégiába és Svédországba szerettek volna terjeszkedni, azonban rengeteg vásárlói visszajelzés érkezett más országokból is. Ekkor döntöttek úgy, hogy megpróbálnak minden európai országban megjelenni. 2016-ban tíz új piacon jelent meg a Trendhim, így jelenleg már huszonkét országban van jelen. Mindenhova ingyenes a kiszállítás a megrendelés mennyiségétől, árától és súlyától függetlenül. Az elkövetkező évben az a cél, hogy Európán kívül megcélozzák a Közel-Keletet és nem utolsósorban Dél-Amerikát is.

Milyen termékeket árulnak és ki a vevőkör?

A Trendhim kizárólag férfi kiegészítőket árul, és jelenleg nem is terveznek nyitni a női vonal felé. A férfiaknak szóló kiegészítők széles választékát kinálják, hiszen a karóráktól kezdve a táskákon át egészen a mandzsettagombig minden kiegészítő megtalálható. Legújabban klasszikus borotválkozási termékeket kezdtek el forgalmazni, amivel nagy sikert arattak, hiszen minőségi termékeket árulnak megfelelő áron. A másik újdonság, ami szintén kifizetődő lett a cég számára, az nem más, mint a bőrtáskák árusítása; mindegyik darab kézzel készül, legyen az egy hátizsák vagy akár egy laptoptáska.


[+]

Miért érdemes a Trendhimtől rendelni?

Legjobban a szolgáltatásra és a gyors kiszállításra fókuszálnak, hiszen mindenkinek fontos, hogy a megrendelt csomagra ne kelljen több hetet várnia. Másik nagy előnyük, hogy elérhető áron biztosítanak minőségi termékeket nagy választékban. Minden termékre 365 napos pénzvisszatérítési garanciát biztosítanak, így ha bármi probléma lenne a vásárolt termékekkel, nem kell aggódnunk a visszaküldés miatt. Hétfőtől péntekig leghamarabb délután négykor veszi át a futár a csomagot a raktárban, így ha ennél korábbi időpontban rendelsz, a csomagod még aznap feladásra kerül.

Kiválasztottunk néhány termékcsoportot, ami kiváló kiegészítő lehet a nyári napokra:

Azóta történt