Egy újabb e-könyvesbolt – megnyílt a Könyvlelő

A héten megkezdte működését a Könyvlelő Online Könyváruház. Közel 20 000 kötet közül válogathatnak az egri székhelyű vállalkozás weboldalára betérő látogatók. A kínálatban gyakorlatilag minden témakörben bőséges a választék: megtalálhatóak tankönyvek, gyermekkönyvek, informatikai témájú kiadványok, útikönyvek és térképek, regények, ezoterikus művek, sportkönyvek, nyelvi oktató anyagok, ismeretterjesztő művek, vallási témájú kötetek, s mellettük még számtalan egyéb témakör könyvei.

A Könyvlelő Online Könyváruház a legfejlettebb technológiával elkészített, a látogatók számára könnyen áttekinthető és egyszerűen használható webáruház, melyben a vásárlók többek között nyomon követhetik rendeléseik állapotát.

Az üzemeltetők most valamennyi könyvet 20-50% kedvezménnyel kínálnak. Folyamatosan részt lehet majd venni nyereményjátékokban, melyek során a vásárlók akár ingyen is hozzájuthatnak a kiválasztott könyvekhez. A kínálatát naponta bővítő könyváruház a http://www.konyvlelo.hu címen található meg.

Előzmények