Közkívánatra: kedvező árú roaming a DIGIMobilnál

A DIGI elérhetővé teszi roamingszolgáltatását a nemrégiben bejelentett lakossági tarifacsomagjain, a DIGIMobil Max, DIGIMobil Plusz és a Junior opción belül is.

A hivatalos közleményben azt írják, hogy az egyszerű és kedvező árú nemzetközi kapcsolattartás iránti előfizetői kéréseket figyelembe véve a DIGI a nemrégiben közzétett, 2021. január 1-től elérhető lakossági tarifacsomagjai kínálatát roamingszolgáltatásával bővítette.

Ennek köszönhetően a szolgáltató ügyfelei az Európai Unió összes tagállamában kedvező feltételek mellett használhatják mobilszolgáltatásukat.

Az EU roamingcsomagban (Roaming 1. Zóna) az ugyanabba a zónába tartozó ország irányába indított hívás díja bruttó 7Ft/perc, csakúgy, mint a magyarországi DIGI hálózatba, vagy bármely más magyar hálózat irányába indított hívás díja; míg a fogadott hívások bruttó 3,5 Ft-ba kerülnek percenként.

Az adatroaming díja bruttó 540 Ft/GB. Januártól kezdve a DIGI megnöveli a “számlasokk” limitet, azaz a külföldön tartózkodás alatti internetezés költséghatárát. 2021-től kezdődően a limit 18 ezer Ft, amelynek eléréséről az ügyfelet sms-ben értesítik. A lakossági díjcsomagokban foglalt adatkeretek és lebeszélhető percek Magyarországon felhasználhatók, míg roaming esetén az alábbi kedvező árú díjszabás érvényes:

jDIGIMobile
[+]

Az EU országokon kívül a roamingcsomagok még 3 különböző zónában érhetők el: a 2-4. zónákba nem uniós tagországok tartoznak. A roamingszolgáltatás nyújtotta lehetőségek és előnyök teljes körű kihasználásához az előfizetőknek aktiválniuk kell azt.

A roamingcsomagokról, beleértve a nem EU-s zónák díjszabását, és annak aktiválásáról további információk elérhetők a digi.hu/roaming oldalon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIGI

Azóta történt

Előzmények