Kirakták az amerikai T-Mobile vezérigazgatóját az AT&T CES-es bulijáról

Érdekes és némileg tragikomikus, bár a két telekommunikációs szolgáltató – és főleg a két vezérigazgató – egymáshoz való viszonyát hűen tükröző eseményről számolt be a CNET egyik, a Las Vegas-i CES eseményeiről tudósító riportere.

Roger Cheng éppen az AT&T fejlesztői bulijára tartott, amikor találkozott a T-Mobile vezérigazgatójával, John Legere-rel (stílusosan rózsaszín „tés” pólóban) és társaságával, akik szintén ugyanarra a bulira mentek, ugyanis az egyik fellépő ügynöke meghívta őket és jegyeket is adott nekik. (Szinte magától adódik a kérdés, hogy senki nem ismerte fel a „főgonoszt”, miközben bement a rendezvényre?) Szóval, miután bejutottak, Cheng kirakott a Twitterre egy közös képet, és nem sokkal később megjelent néhány biztonsági őr, akik rövid úton eltávolították a T-Mobile vezérét a buliról.

Szinte biztos, hogy Legere valami ilyesmiben reménykedett, hiszen az utóbbi időben rendszeresen keményen odamondott az AT&T-nek, és a szolgáltató marketingstratégiája is arra fókuszált, hogy minél több AT&T előfizetőt csábítson át a rózsaszín oldalra. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a T-Mobile vezérigazgatója egyben remek PR-os is, hiszen ennél nagyobb hírverést nem is csaphatott volna vállalatának a nyolcadikán tartandó sajtóesemény előtt.

John Legere, a T-Mobile USA vezérigazgatója
John Legere, a T-Mobile USA vezérigazgatója

Azóta történt

Előzmények